Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2012 (december)

Nu het jaar 2012 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2012 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag december.

1 december

SKNWK-koppels doen het iets beter bij voetbalquiz

Gisteren, vrijdag 30 november 2012, organiseerde s.v. W.I.K. ’57 uit Kerkwerve de 3e s.v. W.I.K. ’57 Voetbalquiz. Namens S.K.N.W.K. namen er twee koppels deel. Cees Dalebout en Harald Kesteloo en Wilco de Valk en Martijn Neele. Beide koppels deden het iets beter dan vorig jaar.

Eindigden ze vorig jaar op een 9e en 10e plaats. Nu werden ze 8e en 9e. Overigens waren de rollen wel omgedraaid. Deze keer waren Cees en Kes het hoogte blauw/zwarte koppel op de ranglijst.

Complimenten voor s.v. W.I.K. ’57 voor de organisatie. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond.

1 december

Sinterklaas brengt weer bezoekje aan SKNWK

Gisteren, vrijdag 30 november 2012, bracht ook Sinterklaas weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Zwarte Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’.

Het werd weer een onvergetelijk feest voor de jongste jeugd van S.K.N.W.K.

Dank aan de evenementencommissie voor de jeugd en alle andere vrijwilligers voor de organisatie.

Bekijk de foto’s van dit Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.

2 december

Tankstation Prins schenkt trainingspakken SKNWK 1

Gisteren, zaterdag 1 december 2012, voorafgaand aan de wedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Chrislandia 1 kreeg de 1e selektie van S.K.N.W.K. nieuwe trainingspakken. Deze pakken zijn gesponsord door mede-hoofdsponsor Tankstation Prins uit Nieuwerkerk.

Uiteraard ging de selektie op de foto. Mede door de weersomstandigheden is de vlag van Tankstation Prins op ons nieuwe dakterras opgehangen en werden daar snel even wat kiekjes genomen.

Voor Eric Prins waren er natuurlijk bloemen. De trainingspakken hebben bijgedragen aan een ‘vruchtbare’ middag, want na de warming-up in de prachtige nieuwe pakken won S.K.N.W.K. 1 de thuiswedstrijd met maar liefst 8-0.

2 december

Autotaalglas verlengt sponsorcontract met 2 jaar

Autotaalglas uit Goes heeft het sponsorcontract met S.K.N.W.K. met 2 jaar verlengd. Hiervoor zijn we ze als club uiteraard zeer erkentelijk.

We danken Autotaalglas voor het gestelde vertrouwen en de toegezegde steun.

2 december

Grote Clubactie 2012

Op 29 november is de trekking van de winnende loten welke zijn verkocht bij “De Grote Club Actie”. Ook SKNWK heeft meegedaan aan deze verkoop. Alle leden hebben de mogelijkheid gekregen om loten te verkopen en te kopen. In het totaal zijn er 612 loten verkocht door de leden, dit is een bijzonder mooi aantal. Iets minder dan de vorige verkoopronde.

Voor de jeugd hebben wij gemeend een prijs te koppelen aan de verkochte loten per lid en ook als team. Voor het lid welke de meeste loten heeft verkocht zal binnenkort zijn prijs worden overhandigt. De winnaar van deze prijs is Marijn uit E2, hij verkocht een fantastisch totaal van 37 loten.

Ook voor het voetbalteam welke gemiddeld de meeste loten heeft verkocht is er een prijs. E2 heeft die prijs verdient. Zij zullen binnenkort worden uitgenodigd om als team friet met snacks te eten als blijk van waardering voor hun inzet.

Namens het bestuur willen wij alle verkopers, zowel jeugd als seniorenleden, enorm bedanken voor hun inzet voor onze club. Maar ook willen wij natuurlijk de kopers van de loten enorm bedanken.

4 december

Komend weekend geen amateurvoetbal

ZEIST – De voetbalbond KNVB heeft alle amateurvoetbalwedstrijden voor komend weekend afgelast. De bond heeft dat besluit genomen naar aanleiding van de dood van een grensrechter, die zondag in Almere in elkaar werd geslagen. De afgelasting geldt voor heel Nederland.

In Zeeland wordt dus komend weekend geen enkele wedstrijd gespeeld. In de hoofdklasse stond de derby Hoek-Kloetinge voor aanstaande zaterdag op het programma.

Het betaald voetbal gaat wel door. Daar zal een minuut stilte in acht worden genomen.

8 december

Gezellig avondje SKNWK 2 in de kantine

Gisteren heeft S.K.N.W.K. 2 een gezellig avondje gehad in de kantine. Vanaf 19:00 uur druppelde iederen binnen, zodat rond 19:30 uur de bakplaten konden worden aangeslingerd.

Heerlijk vlees, vis, salade, stokbrood, sausjes e.v.a. Dit allemaal onder het genot van een drankje en en muziekje. Het werd een gezellig avondje dat tot in de late uurtjes doorging.

Bekijk de foto’s van dit avondje elders op de site in Het Fotoboek.

8 december

Bingo verplaatst naar zaterdag 22 december

Zo’n zes jaar geleden was er ook al eens een Bingo-avond bij S.K.N.W.K. Nu willen we dit nogmaals organiseren. In eerste instantie was de bedoeling van vrijdag 21 december a.s. Echter vanwege de minimale belangstelling is dit verplaatst naar zaterdag 22 december 2012.

Zaal open is 15:00 uur.

Inmiddels stromen de inschrijvingen binnen. Om enig idee te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, hangt er nog steds een inschrijflijst in de kantine. Graag hierop aangeven of je er bent met de Bingo.

9 december

Inschrijving Charlie Cup gesloten: 43 aanmeldingen

Op zaterdag 29 december 2012 wordt er weer het Onderling Zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K., de ‘Charlie Cup’ (gesponsord door café-cafetaria Charlie uit Nieuwerkerk) georganiseerd. Zoals gebruikelijk wordt dit toernooi gehouden in sportcentrum “Onderdak” in Zierikzee. Aanvang is 13.00 uur en het duurt tot 18.00 uur.

Inmiddels is de inschrijving hiervoor gesloten. We hebben 43 aanmeldingen. Zodoende zullen zes teams gaan strijden om de felbegeerde titel.

De organisatie gaat zich nu buigen over de teamindeling, teamnamen e.v.a. Binnenkort uiteraard alle info hier op www.sknwk.nl.

10 december

Trainingsveld blijft tot nader bericht gesloten

Evenals vorige week is het trainingsveld op sportpark ‘Het Springer’ nog steeds onbespeelbaar. Daarom blijft het tot nader bericht gesloten

Zodra bekend is dat er weer getraind kan worden, zullen we u z.s.m. berichten.

14 december

Leuke snerttraining S.K.N.W.K.

Gisterenavond kon er dan toch weer getraind worden. Ondanks het feit dat het glibberen en glijden was op het trainingsveld waren er 20 spelers aanwezig voor de Snerttraining.

Na ruim een uur konden de kleedkamers worden opgezocht voor een welverdiende douche. Daarna nog een overheelijk bakje snert gedaan in de kantine.

Was weer een geslaagd avondje S.K.N.W.K.

14 december

Certificaten Grote Clubactie zijn uitgereikt

Afgelopen dinsdagavond werden bij ‘Akkerdaas’ te Noordgouwe de certificaten uitgereikt van de Grote Clubactie 2012. Opel is sponsor van de Grote Clubactie en vandaar dat dit dus gebeurde bij Knöps in Noordgouwe.

Diverse verenigingen waren uitgenodigd en zo ook S.K.N.W.K. Namens de blauw/zwarten nam penningmeester Léon Quik het certificaat in ontvangst. De opbrengst van S.K.N.W.K. was € 1.526,25.


Bron foto: www.sv-dfs.nl.

15 december

Eerst AED-cursus bij S.K.N.W.K.

Gisterenavond, vrijdag 14 december 2012, werd er een in de kantine een cursus gegeven. Het betreft een cursus reanimeren en tevens wordt het gebruik van de AED uit gelegd.

Gezien het feit dat niet iedereen die zich aangemeld heeft gistereb in de mogelijkheid is om aanwezig te zijn, zal er in de maand januari 2013 nog een avond georganiseerd worden.

Wellicht is er op die tweede avond ook nog ruimte om leden van SKNWK die geen speciale functie vervullente laten deelnemen aan de cuesus.

De cursus wordt gegeven door André de Rijke uit Dreischor.

Bekijk foto’s van deze eerste cursusavond elders op de site in Het Fotoboek.

16 december

KdeJ zorgt voor bekerstunt S.K.N.W.K. 2

Zonder iemand te kort te doen, was doelman Koen de Jonge gisteren de gevierde man bij S.K.N.W.K. 2. Alle spelers van ‘ut twidduh’ scoorde een voldoende in het bekerduel tegen Kapelle 2. Echter hij zorgde ervoor dat het duel eindigde in strafschoppen door in de wedstrijd een penalty te stoppen. In de penalty-serie nam hij zelf de laatste en zorgde zo voor een 4-5 eindstand in de penalty-serie.

Vooraf was het afwachten of er wel gevoetbald kon worden, maar het veld was gewoon prima bij Kapelle. In de eerste helft was het Kapelle dat wel meer balbezit had, maar S.K.N.W.K. kreeg de beste kansen. Eén keer moest Koen handelen toen een speler gelukkig iets te zacht inschoot. Aan de andere kant raakte S.K.N.W.K. de paal en vergat ‘Stuco’ zijn hoofd tegen een voorzet van Toon v/d Berge te zetten. Zodoende een 0-0 ruststand.

In de 2e helft kwam de thuisploeg op voorsprong. De buitenspelval bij S.K.N.W.K. mislukte. Hierdoor kon een speler van Kapelle doorgaan. Echter de pass op zijn medespeler was echt buitenspel, omdat toen ook doelman KdJ al was omspeeld. Zodoende maar één speler meer achter de bal. Helaas werd het doelpunt goedgekeurd en keken de blauw/zwarten tegen een achterstand aan.

Echter S.K.N.W.K. ging niet bij de pakken neerzitten. Na enkele, zo bleek later, goudenwissels van het technische duo Beef en PH kwam S.K.N.W.K. goed terug. Remco v/d Berge gaf de assist op Stefan Vermeer die de 1-1 liet aantekenen.

Hierna ging S.K.N.W.K. door. De ingevallen gebroeders Padmos, Steven en Robert, zorgde voor de voorsprong. Steven was de afmaker na een ietwat gelukkige assist van broer Robert, 1-2. Helaas kwam Kapelle toch nog terug. Opnieuw in buitenspelpositie scoorden ze de gelijkmaker. Assistent-scheidsrechter KJvN vlagde, maar de ‘ref’ keurde het doelpunt toch goed (hij gaf later toe dat hij twijfelde).

Achteraf een prima scenario. Zeker toen Kapelle nog een penalty kreeg. Nu was het tijd voor de KdJ-show. Hij ranselde de bal uit het doel en zorgde voor een prachtig slot.

Alle S.K.N.W.K.-spelers schoten de penalties zeer overtuigend binnen. Eerst scoorde Kapelle, Tonny v/d Berge zorgde voor 1-1. Een Kapelle-speler miste, waarna Remco v/d Berge zorgde voor de voorsprong. Omdat iedereen toen scoorde (voor S.K.N.W.K. Stefan Vermeer en Robert Padmos) was het Koen de Jonge zelf die het vonnis mocht vellen over Kapelle 2. Beheerst schoof hij binnen en hij was terecht de man die bejubeld werd. Eindstand 4-5 in de penalty-serie.

Prachtige bekerstunt weer en het was nog lang onrustig. Bekijk de foto’s hiervan elders op de site in Het Fotoboek.

21 december

IJzersterke defensie Bruse Boys, SKNWK beste aanvalsmachine

IJzersterke defensie Bruse Boys, SKNWK beste aanvalsmachine

1WRR_P27_121221.pdf

23 december

Kerst-Bingo was zeer gezellig

Met uiteindelijk toch ruim 40 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 15:00 uur druppelden de deelnemers binnen in de kantine.

Iets na half vier kon worden gestart met de eerste ronde. Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt.

Daarnaast was er ook genoeg te eten en te drinken. Iedereen was zeer enthousiast en daarom weten we nu al zeker dat er een vervolg komt.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

Bekijk de foto’s van de Kerst-Bingo elders op de site in Het Fotoboek.

28 december

Thomas de Ridder verruilt SKNWK voor Nieuwdorp

Ruim een maand geleden gaf trainer/coach Thomas de Ridder aan dat hij S.K.N.W.K. aan het eind van het seizoen gaat verlaten. Hij wil zijn vleugels uitslaan. Zijn sportieve ambities hebben hem nu gebracht bij s.v. Nieuwdorp.

Deze ploeg staat momenteel op een 2e plaats in de 3e klasse A. Na 12 duels hebben ze 26 punten, ééntje minder dan koploper De Meeuwen. Dus met een beetje geluk kan Thomas volgend seizoen trainer/coach zijn van een 2e klasser. Iets dat hij met ‘zijn papiertje van TC2’ ook mag.

Vanaf deze plaats willen we Thomas feliciteren met zijn nieuwe club. We wensen hem alvast heel veel plezier en succes toe. Maar uiteraard eerst nog dit seizoen waardig afsluiten met S.K.N.W.K.

En dat gaat zeker goed komen !!

30 december

Eindstand Charlie Cup 2012

Gisteren is de 26e editie van de Charlie Cup, het onderling zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K. weer gespeeld. Zes teams hebben onderling gestreden om de felbegeerde Charlie Cup. Uiteindelijk was IJsselmeervogels de kampioen van deze uitgaven.

De eindstand is als volgt:

Nummer 1:

Nummer 2:

Nummer 3:

Nummer 4:

Nummer 5:

Nummer 6:

Verder kan zo’n toernooi uiteraard niet zonder organisatie. Hieronder de organisator, scheidsrechters, tijdwaarnemers, verzorger, cameramannen.

De organisatie:

30 december

S.K.N.W.K.-familie is weer uitgebreid

Zaterdag 22 december is er bij S.K.N.W.K.-speler Leon Pollemans en zijn vriendin Femke Beijer een zoon geboren.

Namens de S.K.N.W.K.-familie willen we Luuk van harte welkom heten en vader Leon en moeder Femke natuurlijk van harte feliciteren.