S.K.N.W.K. 1 wordt van de mat geveegd

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 onder gure omstandigheden op het kunstgrasveld in Krabbendijke een oefenwedstrijd tegen Krabbendijke 1. De blauw/zwarten kwamen er geen moment aan te pas. Uiteindelijk stokte de teller bij maar liefst 11-0.

In de eerste helft bleek al dat het één klasse hoger acterende Krabbendijke veel sterker was dan S.K.N.W.K. Met 4-0 gingen beide ploegen om de thee. Bij S.K.N.W.K. was toen Rob v/d Sleen al uitgevallen. Bij een onschuldig duel blijkt hij, zo zou later in het ziekenhuis worden geconstateerd, twee middenvoetsbeentjes te hebben gebroken. Hij zit inmiddels in het gips. Vanaf deze plaats veel sterkte.

In de 2e helft was het klasseverschil nog duidelijker. Dit met een toch wel slechte mentaliteit en wedstrijdinstelling van Nieuwerkerksezijde maakte duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is voor S.K.N.W.K.

Krabbendijke 1 – S.K.N.W.K. 1 eindigde in 11-0. Met overigens enkele fraaie treffers. A.s. dinsdag, 22 januari a.s, speelt S.K.N.W.K. 1 ijs en weder dienende een oefenwedstrijd tegen Bruinisse 1. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Bruinisse en begint om 20:00 uur.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 wordt van de mat geveegd"

  1. De sneeuw was weggeveegd en nu ook SKNWK ook.
    Weer met beide benen op de koude mat, Thomas kan weer aan het werk.

Reacties gesloten.