Redelijk herstel S.K.N.W.K. 1 in oefenduel

Na de blamage van afgelopen weekend (11-0 tegen Krabbendijke) speelde S.K.N.W.K. 1 vanavond opnieuw een oefenwedstrijd op kunstgras. Deze keer op het nieuwe sportcomplex ‘Volharding’ van Bruse Boys. Hier was het eerst elftal van de paars/witten de tegenstander.

Een geduchte opponent, want zij zijn toch maar mooi de koploper in de 2e klasse E. Dus een ploeg die twee klassen hoger speelt dan S.K.N.W.K.

Al snel was duidelijk dat de thuisploeg de overhand had, maar S.K.N.W.K. kon nu wel beter stand houden. Frustrerend is altijd wel dat we dan zo simpel doelpunten weggeven.

Na een 2-0 tussenstand konden we iets terug doen. Zij het geholpen door Bruse Boys. Een verkeerde terugspeelbal werd door de doelman gepakt met de handen. Zodoende een indirecte vrije trap die door Robert Padmos hard werd binnengeschoten.

Overigens speelde S.K.N.W.K. in de eerste helft zeker een kwartier met 10 man wegens een blessure aan de neus van Carlo v/d Maas. Dit ging zeker niet onverdienstelijk.

Voor de thee werd het ook nog 3-1. In de tweede helft zeker op het eind nog wat kleine mogelijkheden voor S.K.N.W.K. maar zij konden toch geen vuist maken. ‘Bru’ wist nog wel 2x te scoren. Zodoende een 5-1 eindstand in deze nuttige oefenpot.

A.s. donderdag wordt er weer in de sneeuw getraind. Aanvang van deze training, die voor alle senioren is, is 19:30 uur.

Zaterdag wordt er naar alle waarschijnlijkheid weer gevoetbald op het kunstgras van Bruse Boys. Om 16:30 uur is dan Duiveland 1 de tegenstander.