Nog weinig nieuws onder de zon in trainersland

Zo langzamerhand gaat de trainerscarrousel minder hard draaien. In februari, soms maart, leggen de laatste clubs hun trainer voor volgend seizoen vast. Wat opvallend is, is dat er vooralsnog maar weinig nieuwe namen in het Zeeuwse trainerslandschap zijn verschenen. En elk jaar slepen toch genoeg trainers hun papiertje binnen.

De enige nieuwe naam voor volgend seizoen is eigenlijk die van Hubert van den Hemel. Formeel is dat volgend seizoen echter geen nieuwe naam, want hij is nu al ingestapt bij Zaamslag. Bij slechts drie andere clubs hebben ze inmiddels een trainer gepresenteerd die dit seizoen geen standaardteam onder zijn hoede had.

Klik hieronder voor het overzicht:
http://rudestats.wordpress.com:80/

Jos van Belzen (Nieuwdorp) en Marcel de Nijs (Wolfaartsdijk) zijn beiden herintreders als trainers van een eerste elftal. Alleen Lion van Luijk (naar Robur) is een nieuweling op dit niveau. Hij is nu nog trainer van Zeeland Sport 2. Behalve Van den Hemel zijn er dit seizoen heel wat meer nieuwe namen en gezichten in het Zeeuwse trainerswereldje gestapt.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/