Opnieuw zware nederlaag voor S.K.N.W.K. 1

Na de zeperd tegen Krabbendijke vorige week (11-0) kreeg S.K.N.W.K. 1 gisteren weer een zware nederlaag te slikken. Op het kunstgrasveld van v.v. Bruse Boys stokte de teller tegen Duiveland 1 uiteindelijk bij 12-0.

Een nederlaag was eigenlijk al wel ingecalculeerd, simpelweg omdat Duiveland twee klassen hoger speelt dan de blauw/zwarten en gewoon over betere spelers beschikt. Echter het feit dat S.K.N.W.K. gisteren opnieuw ‘open huis’ hield, zorgde ervoor dat het maar liefst 12-0 werd. Zeker 8 treffers werden bijna kado gedaan aan Duiveland. En die wisten uiteraard wel raad met de geboden vrijheid en ruimte.

De (tegen)treffers werden eerlijk verdeeld over beide helften met een 6-0 ruststand. We zullen dit maar scharen onder ‘het kopje’ bezigheidstherapie.

De meesten hebben de laatste week zo wel drie wedstrijden gespeeld op kunstgras. Dat is voor de conditie en voor het wedstrijdritme nuttig, maar voor het (zelf)vertrouwen waren deze duels niet echt optimaal.

Het is met de invallende dooi afwachten wat de komende week gaat brengen. Trainen op het veld wordt waarschijnlijk een probleem. Voor a.s. dinsdag wordt in ieder geval al gekeken voor een alternatief (eventueel spinnen).

A.s. zaterdag staat in principe het competitieduel tegen Alliance 1 op het programma. Of dit door zal gaan is nog maar de vraag.

8 reacties op "Opnieuw zware nederlaag voor S.K.N.W.K. 1"

  1. critici | 29-01-2013 at 10:16 |

    Beste @volger. In het lijstje met spelers mis ik nog steeds jeugdspelers van SKNWK welke voetballen in het 2e, in de A-tjes en B-tjes van Duiveland. Ik hoef dan geen namen te noemen. De jeugd heeft de toekomst en, met alle respect, niet de oudere generatie. Dit is geen geen kritiek, alleen een tip.

  2. volger | 28-01-2013 at 17:29 |

    @Critici, wie had de trainert dan moeten selecteren, i.p.v. de nu geselecteerde selectie?
    Ben benieuwd!

  3. Men moet eens gaan trainen op snelheid.

  4. Men moet eens gaan trainen op snelheig.

  5. Men moet eens gaan trainen op snelheid.
    Eerst moet men zonder over 50m hard sprinten 10keer.En dan met de bal aan de voeten zo men kan 10keer

  6. critici | 27-01-2013 at 20:13 |

    En wederom zag ik dat in de selectie diverse spelers staan die daar niet (meer) thuis horen. Spelers die in de toekomst geen meerwaarde (meer) hebben moet je niet in een 1e opstellen. En zoals vorige schrijver al zei het is van belang dat je bezig bent, dus doe daar wat mee.

  7. SKNWK 1 | 27-01-2013 at 14:38 |

    Als je niet in de aanval bent, kun je ook weinig uitrichten. Overigens stond hij 1e helft zelfs rechtsbuiten. Iedereen bij SKNWK kwam gisteren te kort tegen een veel beter Duiveland.

    Resultaat is in zulke duels van ondergeschikt belang. We hebben weer 90 minuten in de benen. Dat kunnen niet veel ploegen zeggen.

  8. Ja, dan zie je dat de topscoorder van SKNWK ook weinig voorstelt. In de kelder van het competitie kan je dan veel scoren , maar iets hoger sta je droog.

Reacties gesloten.