Halsteren blijft aan kop na zege

ZATERDAG VIERDE KLASSE B – Van de eerste wedstrijden na de winterstop werden er zaterdag in de vierde klasse B drie afgelast.

Daaronder was ook de Thoolse derby tussen Smerdiek en SPS.

Koploper Halsteren pakte een nuttige 2-1-zege tegen het altijd lastige ZSC’62. Kogelvangers speelde uit tegen het tot de winterstop redelijk presterende SC Stavenisse. Door de 0-5-overwinning blijft de Willemstadse ploeg in het spoor van koploper Halsteren. Marc Gorter was die middag het meest productief in deze klasse. Hij scoorde voor Kogelvangers drie keer.

DVO’60 nam het op sportpark Hulsdonk op tegen Chrislandia. Na 45 minuten was de wedstrijd al gespeeld. De thuisploeg leidde toen met 3-0. Na rust redde de ploeg uit Heijningen nog de eer.

Stavenisse – Kogelvangers 0-5 (0-2) – 0-1, 0-2 en 0-3 Marc Gorter, 0-4 Nicky Messer, 0-5 Eric van der Giesen.

DVO’60 – Chrislandia 3-1 (3-0) – 1-0 Robin Simons (pen.), 2-0 Jacky van den Aker, 3-0 Martin Sacharias, 3-1 Marco Polak (pen.).

Halsteren – ZSC’62 2-1 (0-0) – 1-0 Yannick Jansen, 2-0 Alwin de Nijs, 2-1 Mike de Voogd.