Halsteren loopt uit op Kogelvangers

VOETBAL ZATERDAG VIERDE KLASSE B – Drie van de zes duels gingen door in deze klasse.

De topper in de vierde klasse B tussen Kogelvangers en Smerdiek eindigde zaterdagmiddag in een 1-1-gelijkspel. Koploper Halsteren profiteerde van deze puntendeling. Het elftal van trainer Corné Willemsen won de

uitwedstrijd tegen SPS met 1-4. Daarmee liep Halsteren twee punten uit op de concurrentie. In de strijd om de tweede periodetitel komt Kogelvangers nu op 16 punten, gevolgd door Halsteren (15 punten) en Smerdiek (14 punten). Kogelvangers kwam tegen

Smerdiek al na twee minuten door een strafschop op voorsprong. Het in de eerste helft beter spelende Smerdiek kwam vlak voor rust verdiend naast de thuisploeg. In de tweede helft hielden de twee ploegen elkaar meer in evenwicht. Doelpunten bleven in

het tweede bedrijf uit.

Halsteren was bij SPS de bovenliggende partij. De 1-2-voorsprong bij rust was verdiend. Al vrij snel in de tweede helft maakten de bezoekers de 1-3 en was de buit binnen. Alliance was kansloos in de uitwedstrijd teghen ZSC’62. De Zeeuwen wonnen met 5-0.

ZATERDAG VIERDE KLASSE B

ZSC’62 – Alliance 5-0 (3-0) – 1-0 Mike de Voogd, 2-0 Arjan Smalheer, 3-0, 4-0 en 5-0 Nicky van de Velden.

SPS – Halsteren 1-4 (1-2) – 0-1 Jannick Jansen, 1-1 Martin Quist, 1-2 Jannick Jansen, 1-3 Bas Verschuren, 1-4 Hans de Kock.

Kogelvangers – Smerdiek 1-1 (1-1) – 1-0 Marc Gorter (pen.), 1-1 Leroy Pors.