Gebroeders Pollemans scoren voor senioren SKNWK

Gisteren kwamen twee van de drie seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie. Zowel S.K.N.W.K. 1 en 2 verloren haar laatste competitieduels. Bij beide wedstrijden wel een eretreffer. Beide van de voet van een ‘Pollemans’.

S.K.N.W.K. 1 verloor eervol bij Kogelvangers 1. De blauw/zwarten kwamen zelfs op voorsprong met 0-1. De treffer was van Leon Pollemans, zijn eerste treffer dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 kwam met de schrik vrij. Zij verloren bij Lewedorpse Boys met 2-1. Doelpunt Maurice Pollemans, zijn 4e dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 2 en 4).

Door dit resultaat was S.K.N.W.K. 2 in afwachting van overige duels om degradatie te voorkomen. Onder het toeziend oog van enkele S.K.N.W.K.-ers speelden Wolfaartsdijk 2 en Z.S.C. ’62 2 met 4-4 gelijk. Hierdoor is S.K.N.W.K. 2 nog verzekerd van een seizoen reserve 3e klasse.

Martijn Backx blijft clubtopscorer met 27 treffers namens S.K.N.W.K. 1. Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 2) blijft de nummer 2 met 22 doelpunten. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) is de nummer 3 op de ranglijst met inmiddels 19 treffers.

A.s. zaterdag komt S.K.N.W.K. 4 nog een in aktie. Het lijkt niet meer voor mogelijk om Backx van de titel af te houden, want dan moet ‘Keu’ 9x scoren.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.
Be