Remi Bruijnooge in illuster rijtje van kwartetten

Voor het derde opeenvolgende seizoen heeft er een speler vier keer gescoord in één nacompetitiewedstrijd. Remi Bruijnooge flikte het zaterdag namens Wemeldinge tegen Beek Vooruit (7-1). Nog altijd staat het Zeeuwse record van Ad Gladdines, die zeventien jaar geleden als enige Zeeuwse speler vijf keer scoorde.

Klik hier voor de Zeeuwse topscorers in de nacompetitie.

Bruijnooge is door zijn vier doelpunten dit seizoen nog niet eens Zeeuws topscorer. Janick van As van Nieuwdorp heeft er immers al vijf in liggen. In de heenwedstrijd tegen Yerseke (4-1-zege) maakte hij er vorige week twee en zaterdag maakte hij alle drie de goals van Nieuwdorp in de 5-3-nederlaag. In de finales tegen MZVC kan hij zijn totaal verder gaan opkrikken.

Hieronder staat de lijst van Zeeuwse spelers die minimaal vier keer hebben gescoord in een nacompetitiewedstrijd. Vorig jaar lukte het Kyle Doesburg (Goes) en het jaar daarvoor Johnny de Jaeger (Breskens).

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/