Uiterlijk 9 augustus aanmelden vrijwilligersavond

Het voetbalseizoen 2012/2013 is onlangs afgerond en kan op een goed seizoen worden teruggekeken. Dit wordt voornamelijk verwezenlijkt door de vele vrijwilligers die S.K.N.W.K. rijk is. Als blijk van waardering naar onze vrijwilligers toe organiseren wij evenals voorgaande seizoenen een ‘vrijwilligersavond’ voor een ieder die een steentje heeft bijgedragen aan het verloop van het afgelopen seizoen van S.K.N.W.K..

Graag nodigen wij u, en uw eventuele partner, uit om op deze avond samen, onder het genot van een hapje en een drankje, met ons terug te kijken op het seizoen 2012/2013 en eventueel ook al naar het seizoen 2013-2014 vooruit te blikken. De vrijwilligersavond wordt gehouden op vrijdag 30 augustus 2013 om 19.30 uur en vindt plaats op ons sportpark “het Springer”.

Wij doen het verzoek aan u vóór vrijdag 9 augustus 2013 per e-mailbericht aan ons, secretariaat@sknwk.nl, kenbaar te maken of u de vrijwilligersavond zal bijwonen, zodat wij een indicatie hebben op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Wanneer wij geen bericht van u ontvangen, wordt niet op u gerekend!

Voor de goede orde delen wij u mede dat wij voornemens zijn deze vrijwilligersavond met een barbecue in te vullen. Wanneer u een bepaald dieet volgt of vegetarisch bent, vernemen wij dit graag van u zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wij hopen u tezamen met vele andere vrijwilligers van ganser harte op onze vrijwilligersavond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van S.K.N.W.K.,

Fernando Bom
Secretaris van S.K.N.W.K.