Jong Ambon & SKNWK katalysator productiefste poule

Jong Ambon en SKNWK katalysator in productiefste poule

Er was weer lustig op los gescoord in de poulefase van de districtsbeker. Drie Zeeuwse clubs haalden de dubbele cijfers (Lewedorpse Boys, Clinge en SKNWK), maar ook drie Zeeuwse wedstrijden eindigden doelpuntloos. In de productiefste bekerpoule werd gemiddeld bijna negen keer per wedstrijd gescoord.

Poule 204 zorgde voor de meeste doelpunten. Daarin verloor Vosmeer bijvoorbeeld met 10-3 en 9-0 van respectievelijk SKNWK en Jong Ambon. Daarnaast zorgde het treffen tussen Volharding en SKNWK voor tien goals (4-6). De minst productieve partij was die tussen SKNWK en Jong Ambon: 1-4. Daarmee leidde Jong Ambon de poulezege in.

De poule waarin Lewedorpse Boys opende met een klinkende 12-1-zege op Terhole kan bogen op een gemiddelde van zo’n zevenhalve goal per wedstrijd. Dat moyenne kan nog opgekrikt worden, want in deze poule treffen Schoondijke en Stavenisse elkaar nog.

De laagste productie komt op het conto van twee poules waarin ‘slechts’ drie clubs acteren. Een garantie voor weinig doelpunten is dat overigens niet, want ook bij de productiefste poules staat een poule van drie.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/