Derde vijfling voor Dennis de Nooijer

Dennis de Nooijer schoot zondag weer ’s uit zijn slof. De 44-jarige aanvaller van Philippine scoorde vijf keer in het met 7-2 gewonnen duel met Victoria’03. Hij verdubbelde daarmee in één klap zijn score van dit seizoen én evenaarde tegelijkertijd zijn totale productie van vorig seizoen. Het was de derde keer dat De Nooijer vijf keer scoorde in één wedstrijd. Hij deed het ook al ’s zes keer!

Klik hier voor het Zeeuwse topscorersklassement.
http://rudestats.wordpress.com:80/

Zijn meeste ‘massascores’ behaalde De Nooijer in dienst van RCS. Zijn absolute recordscore liet hij acht seizoen geleden noteren. In zijn tweede officiële duel voor de Souburgers sinds zijn terugkeer uit het profvoetbal scoorde hij zes keer in een bekerduel met Serooskerke. Dat duel won RCS overigens met 2-10.

Twee keer eerder scoorde De Nooijer vijf keer in één officiële wedstrijd. In zijn laatste jaar als profvoetballer deed hij dat namens FC Dordrecht in een bekerduel met Quick Boys en namens RCS in de competitie tegen de amateurs van PSV (9-1-zege). Hieronder staan alle officiële wedstrijden waarin De Nooijer vier keer of vaker scoorde in één wedstrijd.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/