Sinterklaas bezoekt ook dit jaar weer S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 29 november 2013, bracht ook Sinterklaas weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Zwarte Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’.

Rond 17:00 uur moesten de Mini’s en F-pupillen van S.K.N.W.K. verzamelen in de kantine. Niet veel later toen iedereen binnen was, verschenen er al twee zwarte pietjes. Uiteraard deelden ze wat snoepgoed uit en was er wat te drinken voor de aanwezigen.

Daarna was het tijd om iets te eten. Overheerlijke broodjes knakworst. Nadat alle buikjes vol waren, was het tijd om een puzzel te maken, want wat het geval. Sinterklaas is zijn staf kwijt en middels deze puzzel kon de staf worden terug gevonden. Deze stond namelijk in de dug-out op veld 1. En als de spelertjes dan toch buiten zijn, moet er uiteraard ook nog eventjes worden gevoetbald.

Inmiddels waren er al vier zwarte pieten en daar zat onder het daktterras van S.K.N.W.K. ook ineens Sinterklaas. Nu was het tijd om weer naar de kantine te gaan, want uiteraard had de Sint nog genoeg in zijn grote boek staan.

Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, was het weer tijd om te vertrekken voor Sinterklaas en zijn Pietermannen. Uiteraard was er voor alle kindertjes nog een kadootje. Rond 19:00 uur konden de kindertjes met de papa’s en mama’s weer lekker naar huis.

Dank aan de evenementencommissie voor de jeugd en alle andere vrijwilligers voor de organisatie.

Bekijk de foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.

1 reactie op "Sinterklaas bezoekt ook dit jaar weer S.K.N.W.K."

  1. Moeder | 01-12-2013 at 18:56 |

    heb begrepen dat het heel erg leuk was

    hulde voor de organisatie en natuurlijk voor sint en zijn pieten

Reacties gesloten.