OPROEP: Wedstrijdsecretaris gezocht !!

Vanaf 1996 vervult Aart Koster de bestuursfunctie ‘wedstrijdsecretaris’ binnen S.K.N.W.K., maar na 18 jaar heeft Aart besloten als wedstrijdsecretaris te stoppen. Dit houdt in dat S.K.N.W.K. naar een andere wedstrijdsecretaris moet gaan uitkijken.

Helaas hebben wij, als bestuur, tot op heden nog geen vrijwilliger gevonden die deze functie op zich wil nemen.

De functie ‘wedstrijdsecretaris’ speelt een centrale rol binnen S.K.N.W.K. en wij zijn dan ook dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilliger (m/v) die vanaf 7 maart 2014, doch uiterlijk vanaf 1 september 2014, het wedstrijdsecretariaat wil voeren. Het doel van het wedstrijdsecretariaat is, in samenspraak met de voetbaltechnische commissie en de jeugdcommissie, het plannen alsmede ordentelijk verloop van zowel competitieve als vriendschappelijke wedstrijden.

Enkele taken waarmee de wedstrijdsecretaris zijn belast luiden als volgt: het vertegenwoordigen van de belangen op het gebied van competitieve en vriendschappelijke wedstrijden voor zowel de seniorenafdeling als de jeugdafdeling bij bestuursvergaderingen, het vertegenwoordigen van het bestuur op het gebied van wedstrijd- en/of strafzaken bij de voetbaltechnische commissie, het onderhouden van contact met de K.N.V.B. en andere verenigingen op het gebied van wedstrijd- en/of strafzaken, het inschrijven van elftallen e/of teams voor zowel de seniorenafdeling als de jeugdafdeling bij de K.N.V.B., het wekelijks opmaken van een planning voor wedstrijden alsmede veld- en kleedkamerindeling en het verdelen, innemen, controleren en verwerken van wedstrijd-formulieren en, voor zover van toepassing, naar de K.N.V.B. sturen.

Het bovenstaande is slechts greep van taken waarmee de wedstrijdsecretaris is belast. Voor de functie ‘wedstrijdsecretaris’ is een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar. De functiebeschrijving van de wedstrijdsecretaris is op te vragen bij ons secretariaat op het adres secretariaat@sknwk.nl.

Wanneer je interesse hebt voor de functie ‘wedstrijdsecretaris’ kan je contact met Aart Koster opnemen (telefoonnummer (0111) 643 036 of op het e-mailadres arcdkoster@zeelandnet.nl) of met onze voorzitter Dirk van der Sleen (telefoonnummer (0111) 642 845 of op het e-mailadres dhvdsleen@zeelandnet.nl.