Wedstrijdverslag Wolfaartsdijk 1 – S.K.N.W.K. 1

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Wolfaartsdijk 1 en S.K.N.W.K. 1 van de website van Wolfaartsdijk:

Zaterdag 5 april stond de wedstrijd tegen SKNWK 1 op het programma voor de manschappen van Marcel de Nijs. SKNWK speelt mee voor het kampioenschap, een zware opgave dus. De eerste wedstrijd op Nieuwerkerk werd wat onnodig met 3-2 verloren. Door schorsing en blessures vandaag de volgende opstelling: Philip; Roel, Danny, Leon, Ricardo; Joran, Perry, Erik R., Tijmen, Tom en Harm. Op de bank: Hidde, Jelle en Wilfred.

De eerste helft gaat het redelijk gelijk op, er worden wel wat speldeprikjes uitgedeeld door SKNWK. Een vrije trap wordt gepakt, een vrije doortocht wordt op de voeten van Philip geschoten. Toch komt SKNWK op voorsprong. Door een verkeerde inschatting van Philip bij een corner, kan een SKNWK speler de bal in het lege doel deponeren. Verder kunnen wij er niet veel tegenover stellen, dus een terechte maar onnodige ruststand van 0-1.

De tweede helft bouwt SKNWK de voorsprong vrij gemakkelijk uit naar 0-3, voordat wij iets terug kunnen doen via een volley van Perry. Het lijkt er ook op dat we beter in de wedstrijd komen. Zeker na het invallen van Wilfred is af en toe de chaos in de SKNWK defensie compleet. Precies op het goede moment gooit SKNWK echter de wedstrijd in het slot met de 1-4. Hierna krijgen we met Wilfred zeker nog 4 opgelegde kansen, maar de bal wil er niet meer in. Ook een prachtig schot van Perry, wordt uitstekend gekeerd door de keeper.

Zo nadert het seizoen zijn einde, waar er voor ons helaas niets meer op het spel staat dan alleen de sportieve eer. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we het seizoen positief afsluiten. Te beginnen volgende week, uit naar Colijnsplaat.