Lebo 1 wint van SKNWK met 3-2

Hieronder een kort wedstrijdverslag van de wedstrijd van gisteren tussen Lewedorpse Boys 1 en S.K.N.W.K. 1 van de website van Lewedorpse Boys:

Jasper de Baar, uitblinkende keeper deze middag van Lebo 1, was na afloop van de wedstrijd in afwachting van de spelers van ZSC. Jasper:” Als we zouden winnen van SKNWK dan zouden de spelers van ZSC 1 op de terugreis vanuit Borsele nog even de kantine van Lebo bezoeken. Lang gewacht, niet gekomen. Hopelijk pakt ZSC de komende weken wel de punten, maar dan moeten we zelf ook winnen om nog in de race te blijven voor plaats 4 en dus de periode”. Dan de wedstrijd. Lebo 1 speelde een prima eerste helft. Het was beter dan SKNWK en had de duidelijke wil om onnodige nederlagen van afgelopen weken (ZSC, Apollo, Bevelanders, Arendskerke) van zich af te spelen. Balverlies door een verdediger van SKNWK resulteerde in een doelpunt van Olde, 1-0. SKNWK had hierna een goede kans, maar de inzet van Wilco de Valk werd gekeerd door Jasper. Daarna een wederom gevaarlijker Lebo, via Marcel wordt het 2-0 na een prima lob over de uitkomende keeper. Ook de 3-0 wordt gemaakt door Marcel.

Vanaf 20 meter schiet Marcel de bal langs de keeper, 3-0. Vlak voor rust een tegenvaller. Een voorzet gaat via de schoen van Sven in eigen doel. Een ongelukkig moment vlak voor rust, maar wel de 3-1. Na rust een beter SKNWK. Met opportunistisch voetbal probeert SKNWK de aansluitingstreffer te vinden. Deze komt er ook, 10 minuten voor tijd. Tussentijds had Lebo via snelle uitvallen de wedstrijd op slot kunnen gooien, maar het vizier stond niet meer op scherp. Door een lange blessuretijd een spannende slotfase, maar SKNWK slaagde er niet in om de gelijkmaker te produceren. Jasper was deze middag een sta in de weg. Een mooie overwinning voor de mannen van coach Rohan, eindelijk ook eens winst tegen een ploeg uit de top 3.