zierikzee D1 – S.K.N.W.K. D1(vriendsch.) 2-2

vandaag in een winderig zierikzee tegen de plaatselijke D1..de eerste de beste aanval van sknwk was ook gelijk de beste aanval van heel de wedstrijd,remco speelde zich vrij op rechts,zn voorzet werd op prachtige wijze binnen geschoten door martijn.een beauty!….maar eigenlijk was het alleen maar zierikzee dat de klok sloeg en was het aan uitstekend keepers werk van lorenzo te danken dat sknwk overeind bleef,toch viel net voor rust de verdiende gelijkmaker…….de tweede helft eigenlijk het zelfde beeld ,zierikzee bleef maar kansen missen en lorenzo kon werkelijk net overal bij,verder speelden tim en matthijs verdedigend uitstekend zodat sknwk op de been kon blijven,,toch de 2-1 uit een hoekschop waarbij iedereen bukte in plaats van de bal weg te koppen,,(bang??)… de jongens die sknwk op sleeptouw moeten nemen waren niet thuis vandaag en liepen er bij als oude dametjes uit het t,opper ,dan wordt het natuurlijk een moeilijke ochtend maar zoals eerder vermeld waren de verdedigende gelukkig wel alert…in de slotfase toch nog een bevlieging,remco kon met een slimme bal martijn wegsturen en die maakte in buitenspel positie toch nog de niet verdiende 2-2…maar ja als je zelf niet scoort dan weet je dat de andere ploeg dat wel doet en dat deed sknwk dus….wel een spannende oefenpot maar wanneer gaat nou iedereen eens goed en fel aan de wedstrijd beginnen????

geschreven door: badmust