bruse boys 1 – S.K.N.W.K. 1(vriendsch.) 2-2

vandaag een oefen derby tegen de bruseboys in bru… voor een flink aantal supporters(ook uit nieuwerkerk) begon de wedstrijd eigenlijk goed voor sknwk
bru starte niet fel en sknwk kreeg in het eerste kwartier enkele goeie mogelijkheden en uit 1 daarvan kon gert jan christiaan simpel de 0-1 aan laten tekenen..bru werd hierna wat sterker maar tot grote kansen kwam het niet,toch scoorde bru snel gelijk na een slechte voorzet van goerge geluk die simpel gepakt kon worden door eric,,tenminste dat dacht iedereen, maar tot iedereens verbazing lag de bal wel ineens in de touwen 1-1….vlak daarna een lange bal van bru naar de diepgaande emiel dorst die de bal fortuinlijk met de rug terug speelde waardoor gerard vogel de 2-1 binnen kon schieten…nog voor de rust hadden christiaan en emiel sknwk op voorsprong moeten schieten maar ze faalden in de afwerking………na de rust een sterk startend bru dat een aantal kansen kreeg om te scoren maar of ze maaiden over de bal of er stond net op tijd een sknwk speler in de weg,,geleidelijk aan werd de wedstrijd steeds gezapiger en er gebeurde weinig meer,,,tot een tien minuten voor tijd toen sknwk weer een drietal enorme kansen kreeg om de stand gelijk te trekken,vooral de kans van jeffrey had een goal moeten zijn maar voor een vrijwel leeg doel raakte hij de bal totaal verkeerd,,vijf minuten voor tijd werd het dan toch terecht gelijk toen jeffry na een uitstekende actie van gertjan van achter werd neer gemaaid door marco ketting..strafschop en een karweitje
voor de uitblinker van de wedstrijd martijn 2-2….gezien het aantal kansen zeker een terecht gelijk spel….het veldspel was bij beide ploegen niet best maar dat was ook bijna niet mogelijk op deze slechte grasmat

geschreven door: budmats