S.K.N.W.K. B1 – krabbendijke B1(competitie) 2-1

op zaterdag 24 februari stond voor de B’s de wedstrijd tegen krabbendijke op het programma, het was lang geleden dat we gevoetbald hadden dus we hadden wel weer eens zin om een wedstrijdje te spelen, ook al was dit tegen één van de kampioens kandidaten uit onze poul, maar we gingen positief erin.
we hebben veel blessures in ons team dus voor deze wedstrijd, omdat de c’tjes vrij waren, mochten wij Rob van den sleen en Jeroen Backx aan ons team toevoegen. we begonnen met de volgende opstelling:
Keeper: Sibren
Verdediging van links naar rechts: Peter, Jeffry (laatste man), Pascal (voorstopper) en Arjan
middenveld: René de Reus, René Verschoor en Kevin Duinhouwer
aanval: Stefan, Hugo en Kristian.

En Rob Meijer is weer terug gekeerd als onze coach! dat komt omdat Alex voortaan een uur eerder moet spelen.

de eerste helft:
we speelden wel aardig, maar we gaven teveel kansen weg. daarom scoorde hun in ongeveer de 15e minuut de 0-1 we probeerden zoveel mogelijk terug te doen maar er kwam niet veel van, de passes waren heel slecht aan onze kant en er was niet echt veel inzet. ze misten zelfs nog een hele grote kans die de 0-2 had kunnen wezen. voor open doel glee de speler de bal voor het doel langs, en nog een paar andere kansen zoals een bal op de lat, geluk voor ons dus! maar de grote ommeslag in de wedstrijd kwam in ongeveer de 30e minuut met een corner kreeg een speler van krabbendijke de bal op zijn arm in het strafschopsgebied, een penalty dus.. er was even overleg maar toen mocht sibren de penalty nemen. hij scoorde die ook dus de stand was weer gelijk 1-1. er waren tussendoor nog wel genoeg kansen maar onvergeefs. Hugo werd nog gewisseld door C speler, Jeroen Backx. we gingen dus ook met een gelijkstand de rust in.

de tweede helft:
de opstelling werd het één en ander veranderd. Peter werd gewisseld voor Rob. we begonnen sterk in de tweede helft daardoor kon Jeffry ook al snel de 2-1 binnen tikken, met veel gekap en veel geluk maar dat maakt niets uit hij zat! het werd nog heel spannend want wij gingen daarna heel zwak spelen, ze kregen veel kansen maar de doelman stond goed. (geen eigendunk)
dat werd dan ook de uitslag, hiermee komen we wat hoger in de tussenstand en als we zo doorgaan kunnen we zelfs kampioen worden! 2 wedstrijden van de 2 gewonnen op dit moment, dus de volgende thuis wedstrijd verwachten we natuurlijk wel veel publiek!
op naar volgende week, dan moeten we uit tegen kloetinge, hopen dat we daar weer onze puntjes pakken en zo het voorjaarsseizoen tot een mooi einde brengen.

geschreven door: Sibren van leeuwen