S.K.N.W.K. F3 – Mevo F3(C) 6-0

We waren in de eerste helft iets beter dan de tegenpartij, alleen de doelpunten bleven uit.
Vlak voor de rust kregen we nog een vrije trap voor de goal van Mevo. Daan knalde de bal hard in het doel, 1-0.
Na de limonadesirooppauze begonnen we veel feller dan in de eerste helft. Na 5 minuten hadden Bart en Jaime al gescoord 2-0 en 3-0.
Mevo kwam haast niet meer over de middellijn,zelfs niet toen wij met twee man/vrouw minder speelden.
Bart scoorde een zuivere hatrick, dat is wanneer je drie keer achter elkaar scoort, en zorgde zo voor de 6-0 einduitslag.
Joerie, Iris, Danny en Dennis hebben ook nog bijna gescoord.
Wouter wordt al een echte keeper en Mark speelt volgende week weer gewoon op 10.
Elke keer gaat het iets beter, er werd vandaag zelfs een paar keer goed overgespeeld.

geschreven door: Peter v.d. Cingel