serooskerke C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 0-2

vandaag naar serooskerke met een licht gehavend team,,Martijn moest aan treden met de D tjes en Joris en Vincent waren ook afwezig..
Het was weer een tegenstander met de nodige fysieke kracht en dat zijn bij voorbaat al geen makklijke potjes…het eerste half uur was dan ook een zeer moeilijke periode waarin sknwk niet goed stond achterin en seroos drie opgelegde kansen kreeg,,twee keer schoten ze naast en de derde keer redde de goed keepende Erwin uitstekend,,tegen alle verhoudingen in kwam sknwk toch op voorsprong,Tim vond Jeroen die op zijn bekende wijze doeltreffend afrondde 0-1……de tweede helft werd beetje bij beetje beter van sknwk zijde en Seroos kreeg nauwelijks kansen meer,,ook kwamen er steeds meer mogelijkheden voor Jeroen en Remco om in de counter gevaarlijk te worden,,eerst miste Jeroen nog een dot van een kans maar tien minuten voor tijd een uitstekende aanval over links ,Djamil zette voor en Remco scoorde met rechts de bevrijdende 0-2,,deze voorsprong kwam verder niet meer in gevaar en zodoende konden er weer drie punten worden bij geschreven…..de inzet was zoals het hoort te zijn,alleen in bal bezit was sknwk deze wedstrijd vaak te onrustig,maar weer gewonnen en daar doen we het tenslotte voor!

geschreven door: gladdekker