S.K.N.W.K. C1 – Walcheren c3(C) 6-1

vandaag tegen het onderaanstaande walcheren. die waren maar met tien man gekomen en na een kwartier moest helaas de doelman het veld verlaten en moest men met 9 man verder. niet leuk voor de tegenstander maar ook voor sknwk niet leuk om zo’n wedstrijd te spelen. toch moest er gespeeld worden en gemakkelijk ging het allemaal niet ,zeker niet in de eerste 20 minuten. veel te onrustig voetbal vandaar dat het er niet goed uitzag, tien minuten voor rust ging het wat beter lopen en kon Tim met een droge knal de 1-0 aantekenen en nog voor rust werd remco na een prima aanval van achter neergelegd en kon Rob uit een penalty de 2-0 ruststand op het bord zetten. in de rust afgesproken om het veld goed breed te houden om de negen man van de tegenstander meer achter ons aan te laten hollen. de tweede helft was dan ook een stuk beter en al snel schoot Jeroen knap de 3-0 binnen. het was eenrichtingsverkeer en vele aanvallen rolden richting het vijandelijke doel. Brendan scoorde ook al van afstand 4-0 en na een pima actie van martijn scoorde jeroen zn tweede 5-0. uit 1 van de weinige aanvallen redde de tegenstander nog de eer en martijn had het laatste woord met een prima doelpunt 6-1. een niet al te moeilijke wedstrijd wat eigenlijk geen wedstrijd was tegen de 9 man van Walcheren. Maar weer 3 punten er bij en kijkend naar de wedstrijden die ongelukkig verloren zijn hadden we zeker mee kunnen doen voor de titel maar wie weet kan dat nog

geschreven door: t.haar(stuk)