Kruiningen 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-4

In de eerste plaats de volledige ploeg, van SKNWK de organisatie en nog anderen gefeliciteerd met het behalen van het Kampioenschap [met een hoofdletter] in de vierde klas van het Zaterdagvoetbal. Een kampioensploeg met vlag en wimpel. Want als je na twintig wedstrijden ongeslagen de titel mag veroveren dan wil dat nogal wat zeggen. Zestig punten uit twintig wedstrijden is dus vollebak. Rest dus nog een doel de competitie ongeslagen uispelen. Ook in de twintigste wedstrijd ging Sknwk voor de winst, sterker nog ze gingen voor de titel. In de 4de minuut al een mooie kans. In de 7de minuut vrije trap kruiningen maar die werd geblokt. In de 9de minuut vrije trap Sknwk maar bracht ook niks op. Maar in de 10de minuut een goed opgezette aanval. Erwin Nelisse plaatste op links naar Leon Goedegebure die plaaste op zijn beurt goed voor en met een listig tikje maakte Wesley Goud het af. Dit was tevens het eerste kampioensdoelpunt. Kruiningen speelde erg fel. Met veel doorzeten in de duels kwam Martin Kiesenberg vrij om de bal net hard genoeg langs alle verdedigers te tikken, en via de paal rolde de bal in het doel. Sknwk leidde met 0-2 na 26 minuten. Een voorzet van de zelfde Kiesenberg, was mooi op maat en daar stond Wesley klaar om keihard in te koppen. De tweede van Wesley en de derde voor de ploeg. Kruiningen kon wat terug doen maar de kopbal was te zacht, en daar kon Leon Quik wel baas over. Na de thee twee wissels Sander Uil en Christiaan van Vossen komen er in. Maar na rust was het Kruiningen dat zeven minuten lang het spel opeiste. Even later miste Uil twee keer achter elkaar voor open doel. Maar het hele team zakte af naar vierde klas niveau. Maar dan toch de vierde treffer van Christiaan van Vossen na goed voorbereidend werk Van Sander Uil, die zich mooi vrij speelde en vanaf de achterlijn de assist gaf.Klasse was dat. Nog een wissel Sytse Stins komt er in. Plotseling ging Emiel Kuyten alleen op de keeper af maar zijn stiftje ging over de keeper maar ook over de lat. Nog een handvol kansen gingen verloren. Maar Sknwk en hun aangang waren toch wel tevreden, met winst en Kampioenschap.Leon Goedegebure speel de vanmiddag een prima wedstrijd, en de verdediging hield weer de nul.