Zierikzee F2 – S.K.N.W.K. F2(C) 11-3

Vandaag moesten we om 10.15 uur in Zierikzee voetballen. Al na ongeveer 1 minuut scoorde Zierikzee het 1e doelpunt. Aan de spelers van Zierikzee kon je zien dat zij al langer voetballen dan onze spelers. De eerste helft zijn we wel een paar keer in de buurt van de goal van zierikzee geweest maar er werd niet goed opgelet waardoor de ruststand 5-0 was. Na de rust ging het (zoals ook in de vorige wedstrijden)toch weer beter. Zenya scoorde heel snel na de rust een doelpunt en ook de 5-2 werd door Zenya gescoord.
Nadat Zierikzee 6-2 maakte scoorden we een mooi doelpunt. Zenya speelde over naar Danny, Danny speelde naar Joerie en Joerie scoorde ons derde doelpunt. Daarna scoorde Zierikzee nog een paar keer. De penalty’s gingen deze week iets minder goed als vorige week maar daar gaan we gewoon maandag weer op trainen. Volgende keer beter!

geschreven door: Richard