Dreischor F1 – S.K.N.W.K. F2(C) 11-0

Na een hele leuke sinterklaasavond in de gymzaal en kantine moesten onze jongste pupillen vandaag naar Dreischor voor de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Zoals tot nu toe elke keer waren deze tegenstanders weer een stuk ouder en groter dan onze jongens. De eerste helft deden de jongens wel goed hun best maar verdedigen ging niet echt goed. De ruststand was 4-0. De tweede helft ging minder goed, verdedigen werd eigenlijk niet meer gedaan en de jongens van Dreischor schoten elke keer van afstand op de goal. Voor onze keeper waren er weinig ballen tegen te houden. De penalty’s gingen iets beter. Na de winsterstop komen we hopenlijk in een iets minder moeilijke poule terecht zodat we ook een keer een wedstrijd kunnen winnen. De Fjes doen heel goed hun best en verdienen dan ook om een keer te winnen. Zeker als je ziet hoe goed ze vooruit gegaan zijn.

geschreven door: Richard