S.K.N.W.K. F1 – Duiveland F1(C) 7-0

Bij Duiveland waren er wat betere jongens bij dan vorige keer, waardoor het in het begin best spannend was. Gelukkig verdedigden we goed. Na 10 minuten schoot Daan, na een mooie voorzet van Barthard de 1-0 binnen. Het duurde toch nog even voordat de bevrijdende 2-0 werd gescoord door Jamie. Ook de 3-0 werd door Jamie gescoord via een frommelgoal.
Vlak voor de pauze scoorde Remon de 4-0.
Wouter en Dennis speelden de tweede helft goed op het middenveld. Bart was samen met Daan weer overal te vinden en Quinten en Niels zorgden ervoor dat Duiveland haast niet meer gevaarlijk werd.
Daan scoorde gelijk na de rust de 5-0. Remon die echt elke week vooruit gaat scoorde de 6-0 en de 7-0.
Hopelijk is iedereen volgende week weer fit en blessurevrij…zodat we ook dan weer met z’n allen een goeie wedstrijd kunnen spelen.

geschreven door: Peter