S.K.N.W.K. F1 – Colijnsplaatse Boys F1(C) 7-2

De grote dag was aangebroken….we konde vandaag kampioen worden.
De ouders en technische staf waren waarschijnlijk nog nerveuzer dan onze sterspelers. Zeker omdat we op het laatste moment nog Mark konden regelen als scheidsrechter, waarvoor dank.
Met Wouter op doel, Niels als laatste man en aanvoerder, en Bart en Quinten, als controlerende middenvelders ervoor stond de verdediging als een huis.
Daan en Remon waren de voorste middenvelders en Jamie en Nick natuurlijk de afmakers in de spits.
Jammer was dat Dennis niet mee kon doen door een vreemde voetblessure en Desley net dit weekend bij zijn vader was.
Een beetje nerveus begin met toch al vrij snel de 1-0 door Nick.
Daarna werd Colijn wat gevaarlijker wat resulteerde in de 1-1. Daarna werden wij beter, maar toch duurde het nog een poos voordat de verdiende 2-1 werd gescoord door Jamie. De bevrijdende 3-1 werd vlak voor rust gescoord door Bart.
Na de rust ging Quinten keepen voor Wouter. Wouter speelde net als de rest ook heel goed en had gelijk een paar kansen die er net niet in gingen. Al vrij snel na een paar mooie combinaties wer er gescoord door Jamie en Bart.
Sonja kon de bekers al vast uit de auto gaan halen!!
Een mooi diagonaal schot van Daan zorgde voor de 6-1 op het scorebord.
1 keer kwam Colijn nog voor ons doel, wat gelijk een doelpunt opleverde, waar Quinten helemaal niets aan kon doen. Vlak voor tijd pikte Remon ook nog zijn doelpuntje mee, waardoor de eindstand werd bepaald op 7-2.
KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goed gedaan jongens!!!!
Na de penalty’s met z’n allen op de foto met de bekers. Daarna hebben we het kampioenschap in de kantine gevierd met Cola en Friet!

geschreven door: Peter