S.K.N.W.K. F2 – Colijnsplaatse Boys(C) 7-1

afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma. Aan de jongens was goed te merken dat het vakantie was want er zat dit keer niet zo veel pit in het spel.
Van Colijnsplaat hadden we de eerste wedstrijd ook gewonnen.
Na een paar minuten scoorde Danny na een hele goede solo (vanaf eigen helft) de 1-0. De 2-0 werd ook gescoord door Danny. Vervolgens kwamen er nog een aantal leuke aanvallen maar eigenlijk werd er een beetje te weinig overgespeeld.
In de 2e helft vielen de doelpunten snel achter elkaar, Danny scoorde 3-0 waarna een speler van Colijn de bal in zijn eigen goal schoot.
Daarna scoorde Julia haar eerste doelpunt na een goede voorzet van Zenya. Ook Tim Backx wist net als vorige week weer te scoren. Het laatste doelpunt van deze wedstrijd werd gescoord door Zenya. Omdat de tegenstander ook nog scoorde was de einduitslag 7-1.
In de tussenstand van de competitie staan we nu 1e, maar er moeten nog enkele wedstrijden gespeeld worden. Het is dus nu afwachten op welke plaats we eindigen. In ieder geval heeft de F2 na de winter leuke wedstrijden gevoetbald en dat is het belangrijkste voor alle spelers. Nu nog 2 toernooien en dan zit dit seizoen erop.

geschreven door: Richard