S.K.N.W.K. 1 – De Jonge Spartaan(V) 1-2

De eerste oefenpot en zoals traditieoneel tegen De Jonge Spartaan uit Middelharnis en nu weer thuis, met als datum 08-08-09. Voorafgaand waren er drie trainings bijeenkomsten. Waarbij de opkomst (niet) nog niet optimaal was. De enigste reden is dan de vakanties. De opkomst was over drie keer 11-man. Dat is te gering om deze competitie in te gaan. De selectie moet breed zijn en blijven, om echt mee te doen voor de prijzen. En wat die prijzen betreft. De twee topploegen gaan automatisch over naar de tweede klas. Nummer drie moet nacompetitie spelen. Pikant detail voor deze oefenpot is dat de vorige trainer van DJS de huidige van SKNWK is. Hoe de bal al niet kan rollen, of wel?. Maar nu is het een oefenpotje wat A.S Dinsdag zijn vervolg krijgt tegen NOAD op Flipland. De wedstrijd werd afgetrapt door DJS. Na amper een minuutje stond het al 0-1. De verdediging bleef staan voor vermeend buitenspel. In de 23ste minuut 1-1. Een harde inzet van Martin Kiesenberg sprong via het lichaam van Richard v d Sande in het doel. Na 44 minuten eindelijk een vloeiende aanval wat in de competitie onherroepelijk een doelpunt moet zijn.Ook de kans van een nieuweling alleen voor de keeper moet zitten. Oke het is oefenen.