N.O.A.D. ’67 2 – S.K.N.W.K. 2(B) 5-1

S.K.N.W.K. 2 heeft gisteren een 5-1 nederlaag geleden tegen een sterker N.O.A.D. ’67 2. In een gelijkopgaande eerste helft was S.K.N.W.K. zeker niet minder. Na een prachtige aanval over heel veel schijven was het Richard Bevelander die S.K.N.W.K. op dat moment op een terechte 0-1 voorsprong zette.

Echter was dit van korte duur. Middels een schitterend geplaatst schot werd gelegenheidsdoelman Martijn Kik verschalkt en gingen beide teams met 1-1 om de thee.

Overigens werd Jeffry Visser na een veel te grove charge uit het veld geschopt. Na een bezoekje aan ‘de hap’ blijkt dat hij zijn buitenbanden van zijn knie heeft gescheurd en dus voorlopig uit de roulatie is. Sterkte Jeff!

In de 2e helft was de rode kaart van S.K.N.W.K.-er Arjo v/d Velde het moment. Hij kopte de bal tegen zijn eigen handen in de 16 en de scheidsrechter kon niet anders dan Arjo van het veld zenden. De strafschop betekende de 2-1. Einde wedstrijd eigenlijk.

Enkele S.K.N.W.K.-ers liepen wegens de warmte en weinig trainings- en wedstrijdminuten in de benen al op het tandvlees. We kwamen er niet meer aan.

Het werd uiteindelijk 5-1, maar dit was eigenlijk te veel van het goede.

S.K.N.W.K. 2: Martijn Kik, Emiel Pollemans, Frank Boere, Corné van Driel, Johnny Roks (Martijn Neele), Martin Huisman, Jeffry Visser (Arjo v/d Velde), Oleg Bondarenko, Jurjen Vermeer, Richard Bevelander (Kees-Jan van Nieuwenhuize), John Reijnen.

geschreven door: Mediumvisor