Kloetinge 4 – S.K.N.W.K. 2(C) 8-1

Het gedegradeerde S.K.N.W.K. 2 mocht het vandaag tijdens de eerste competitiewedstrijd opnemen tegen Kloetinge 4. Dit duel eindigde in een zeer zware teleurstelling, want de blauw/zwarten werden met maar liefst 8-1 huiswaarts gestuurd!!

Op het kunstgrasveld (dit blijft natuurlijk toch een soort van competitievervalsing als je daar zelf nooit op speelt en de tegenstander wekelijks op traint en kan spelen) waren de ploegen tijdens de eerste helft zeker aan elkaar gewaagd. Als S.K.N.W.K. zelf de kansen had benut en de tegentreffer wegens al dan niet terecht buitenspel was afgekeurd hadden we zelfs met 0-3 kunnen en moeten gaan rusten. Het was echter anders.

S.K.N.W.K. 2 verprutste de kansen die het kreeg en de enige kans van Kloetinge was wel gelijk raak 1-0.

In de 2e helft gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook. Een goede voorzet van Kristian Bouwman werd door Richard Bevelander binnengekopt, 1-1.

Met nog een half uur te spelen gingen we op zoek naar de winst. Een goeie pass van Toon v/d Berge op Kristian Bouwman werd onterecht afgevlagd en gefloten. Dit was gelijk het breekpunt.

De Nieuwerkerkers gaven in het laatste half uur niet meer thuis en lieten de thuisploeg heel simpel de score opvoeren (al moet gezegd dat er toch een paar goeie voetballers inliepen bij de Kloetinge 4). Veel te slap (lees: niet) werd er ingegrepen. Uiteindelijk stokte de teller bij 8!!

S.K.N.W.K. 2 weet dus waar het staat. Ook een klasje lager zullen alle zeilen moeten worden bijgezet, want anders wordt ook dit een troosteloos seizoen. En dat is toch echt niet wat we willen, hoop ik…….!?

S.K.N.W.K. 2: Jacco Kik, Tonny v/d Berge, Frank Boere (Johnny Roks), Martijn Rentier (Arjo v/d Velde), Martin Huisman, Jurjen Vermeer, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Sjaak Kooijman, Oleg Bondarenko (André Kik), Richard Bevelander en Kristian Bouwman.

geschreven door: Mediumvisor