WIK C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 3-2

vandaag dan de kraker tegen wik die eveneens alles had gewonnen..we begonnen wat lateromdat keeper martin zijn handschoenen had vergeten, maar we konden uiteindelijk van start. je kon gelijk al zien dat het een spannende pot zou worden, het spel vloog heen en weer en wik moest het vooral hebben van schoten vanuit de tweede lijn,, sknwk was voetballend de betere ploeg en kwam dan ook terecht op voorsprong via een individuele actie van remco. wik drong wel weer aan na die achterstan maar sknwk bleef voetballend de beter spelende ploeg en na een prachtige actie van remco langs drie verdedigers van wik tikte de meegelopen justin de breeeed gelegde bal van remco binne 0-2. keeper martijn onderscheidde zich voor rustmet een paar uitstekende reddingen op schoten vanuit de tweede lijn, maar net voor rust na weer een goeie redding van martijn werd er even niet opgelet en de wel attente spits van wik kon de ruststan op 1-2 bepalen…..tweede helft de gok genomen om martijn als laatste man te posteren om wat beter uit de verdediging te komen,, dat pakte tien minuten na rust slecht uit omdat martijn een slechte doeltrap met een tegendoelpunt moest bekopen 2-2.. martijn weer doorgeschoven want er moest tenslotte gewonnen worden,, intussen haalde wik alles uit de kast om sknwk uit zn spel te halen, slaande en schoppende spelers bij wik werden niet bestraft door de zeer zwak en besluiteloze scheidsrechter zodat wik gewoon door kon gaan met het soms associale gedrag dat normaal gesproken niet door de beugel zou moeten kunnen.. de spelers van sknwk kwamen door dit fysieke geweld niet meer aan voetballen toe en uiteindelijk scoorde de ongelukkige colin ook nog eens in eigen goal 3-2.. de laatste 10 minuten werd nog wel geprobeerd de gelijkmaker te forceren, maar het verdiende gelijkspel kwam er niet meer. in de laatste seconde ontsnapte marcel nog aan een idiote aanslag op zn benen en gelukkig bleef alleen de dader geblesseerd achter…. kampioenschap zal voor wik zijn maar groots hoeven ze daar zeker niet op te zijn.. voor sknwk geld nog de strijd om de tweede plaats en daar zouden we vooraf voor getekend hebben. in elk geval een groot compliment aan onze c junioren die tot nu toe een prima seizoen door maken ..ga zo door mannen!!

geschreven door: t.rucker