Mevo F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 4-3

vandaag gingen we op pad naar Zierikzee om tegen Mevo te voetballen. De thuiswedstrijd was met 5-2 gewonnen dus er was goede hoop dat we deze wedstrijd konden winnen.
Gelukkig was het toen we begonnen droog want vlak voor de wedstrijd regende het heel erg hard. Na een rommelig begin, waarbij we alleen maar voor de goal van Mevo stonden, kon Daan de eerste twee doelpunten maken. Twee mooie goals vanaf de linkerkant. Mevo kon daarna wat terug doen maar door een goal van Jamie en nog een doelpunt van Mevo gingen we met 3-2 iets drinken.
De tweede helft speelden we ook vaak op de helft van Mevo maar er werd bijna massaal vergeten dat er ook nog een verdediging moest zijn. Het kan aan het vroege tijdstip liggen maar er werd niet echt goed gespeeld door ons team. Overspelen werd bijna niet gedaan en het leek soms wel of iedereen zware benen had want hard schieten was er niet echt bij. Dat is wel jammer aangezien de jongens op de training wel iets anders laten zien. Na een doelpunt van Mevo kregen wij nog een paar kansen maar het was Mevo die vlak voor tijd het winnende doelpunt maakte.
Volgende week moeten we tegen DFS, een sterke ploeg, en dat zal best moeilijk worden. Maandag dus maar goed oefenen op de training en zaterag weer lekker (met veel inzet) een potje voetballen.