S.K.N.W.K. 1 – DFS 1(C) 0-5

De eerste vijf minuten kansjes over en weer met evenredig spel. Maar na elf minuten was het 0-1. Oke kan gebeuren. Wesley Goud gaf 5 meter voor doel in vrije schiet positie het balletje nog maar een keer over, dus weg kans. Even later weer een 100% kans voor Wesley. Deze kans alleen voor de keeper wilde hij ineens uit de lucht met binnenkantje onder de lat zien te krijgen,terwijl hij ongehinderd de bal op de grond kon laten komen en dan te knallen. Deed hij het verleden week perfect, in deze wedstrijd verprutste hij veel met verkeerd plaatsen en eigen balverlies. Je kunt in een week toch niet zoveel aan vorm verliezen? Als dat wel zo is moet dat een oorzaak hebben. Na die gemiste kansen werd het in de 38ste minuut 0-2. En drie minuten later 0-3. En dat was het einde van de derby sfeer. Een schot tegen de paal van Leon Pollemans had een beter lot verdiend. Bij een strak schot van Kristian Bouwman had de keeper veel moeite, maar dat was ook het enige wapenfeit in de tweede helft. Dus kon DFS gemakkelijk de score opvoeren. Met een penalty werd het 0-4. En met een vliegend schot 0-5 voor DFS. SKNWK werd op alle onderdelen afgetroefd door de mannen van Burg -Haamstede. Er liepen twee mensen in die vroeger hoofdklas gespeeld hebben en nog verdienstelijk ook. In deze wedstrijd was er een goed zichtbaar. En dat was Pieter de Munnik. Wat een passie, snelheid en doorzetten heeft die man. Van verschillende kanten is te horen dat SKNWK een goede trainer heeft en dat is ook zo. Maar als je niet het juiste materiaal hebt is het niveau Automatisch lager. Maar we kijken met dit team uit naar de volgende week tegen Spui.