S.K.N.W.K. F1 – DFS F1(C) 2-3

Vandaag moesten we voor de 2e keer tegen DFS. De eerste wedstrijd hadden we daar verloren maar gezien het voetbal toen kon het vandaag een leuke wedstrijd worden.
Na een rommelig begin viel de eerste goal voor DFS. Niet goed uit verdedigen van ons, de bal voor de voeten van de tegenstander en de bal ging er langzaam in. Daarna gingen we wel beter voetbal en de inzet was heel goed. Een paar keer kwamen we in de buurt van de goal maar echt op de goal schieten lukte niet. DFS scoorde 2-0 maar daarna scoorden wij. Danny pakte de bal goed af van de tegenstander, speelde over naar Daan en die schoot netjes in de hoek. De tweede helft ging gelijk op maar doelpunten maken duurde lang. Daan ging goed door aan de zijkant en het lukt hem de bal voor te geven, Danny schoot netjes in de hoek waardoor het 2-2 werd. Vlak voordat de wedstrijd voorbij was scoorde DFS nog 1 keer. Jammer genoeg verloren we dus met 3-2.
We hebben in ieder geval beter kunnen spelen dan vorige week. De inzet was goed en tegen dit sterke team werd net verloren. COmplimenten voor de jongens.
Nu nog 2 wedstrijden tot aan de winterstop, misschien dat we nog een keer kunnen winnen

geschreven door: Richard