S.K.N.W.K. 3 – W.I.K. 2(C) 3-1

S.K.N.W.K. 3trekt aan langste eind

De topper in de reserve 5e klasse tussen S.K.N.W.K. 3 en s.v. W.I.K. ’57 2 is een prooi geworden voor de blauw/zwarten. Het uiteindelijk 3-1 voor S.K.N.W.K. 3. Hiermee hebben ze de koppositie overgenomen van W.I.K. Dit moet vertrouwen geven aan de mannen van 3 voor de kraker van volgende week. Dan staat nl. de wedstrijd van het jaar op het programma: S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4.

In de eerste helft weinig tot geen echt uitgespeelde kansen. Hiermee is dan ook gelijk verklaard waarom beide teams gingen rusten met ‘de brilstand’.

Dan in de 2e helft wel spektakel. Eerst komt W.I.K. op voorsprong, maar daarna is het tijd voor Stuph. Hij krijgt een trekbal en schiet deze via binnenkant paal stijf in de kruising, 1-1. Hiermee is de koek nog niet op bij Stuph, want hij verzorgt ook de assist voor de 2-1 voorspong. Het is clubtopscorer ‘Keu’ die wel raad weet met dit buitenkansje.

Uiteindelijk zorgt Johnny Roks ook nog voor de 3-1. Dit is ook de eindstand van een toch wel aantrekkelijk duel. Als scheidsrechter Jacco Kik dan op zijn fluit blaast, is het tijd voor de 3e helft. Na de nodige fluitjes bier, wordt er her en der al gesproken over ‘the clash’. Dit gaat wat worden volgende week zaaderdag.

Schrijf maar in uw agenda: zaterdag 28 november 2009: S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4.