S.K.N.W.K. F2 – MEVO F2(C) 4-4

Een gelijkwaardige tegenstander dus een gelijkspel wel verdiend. Voor ons wel zuur omdat we 4-1 voor stonden in de 2e helft. Het duurde net iets te lang. We stonden al snel 1-0 achter. Met een half zieke zenya achterin ging het toch redelijk en kwamen we toch in de wedstrijd en gingen we meer aanvallen. Thomas Folmer maakte 2 doelpunten en Stijn Dooge schoot nog tegen de paal. Na de rust vrij snel 2x zenya die meer naar voren ging.4-1 voor dus!! Helaas op het laatst door een paar dekkingsfouten en prachtige schoten van de tegenstander ging het toch nog fout. Maar een punt en 4 doelpunten gescoord is een mooi resultaat. Ik zag vandaag in de 1e helft de kleinere jongens wat meer pit krijgen wat ze de 2e helft wat ontbrak. Toch een betere wedstrijd dan de 1e wedstrijd en zonder wissels!!! Volgende week zijn er 11. Hopen maar dat het niet koud is. Ook dank aan William Kooijman die vandaag voor het eerst meedeed. Het ging lekker met hem.

geschreven door: mark van dijke