DZC E1 – S.K.N.W.K. E2(C) 11-1

Vandaag tegen weer een sterkere en gemiddeld 1,5 jaar oudere ploeg gespeeld.
Pas na 10 minuten wisten de jongens van Dreischor, Zonnemaire en Ouwerkerk te scoren ha ha.
Dit kwam omdat wij echt heel goed aan het verdedigen waren. Hier oefenen we elke week natuurlijk ook heel veel op en daarom worden we hier steeds beter in.
Toch was er nog 1 goede aanval in de eerste helft van ons. Daan pakte de bal af van een ventje die 2 koppen groter was en gaf een voorzet op Remon. Die schoot de bal net tegen de paal, jammer.
Na de limonade, koek, snoep koffie, thee en chocomel met rum pauze scoorde DZC in 3minuten 3 keer. Ineens gingen wij toch beter voetballen, en met de wind in de rug kregen we zelfs wat kansjes.
Na een goede verre uittrap van onze vaste keeper Oscar ging Daan er met de bal vandoor en schoot de bal verwoestend hard in de goal.
Daarna scoorden die andere nog een paar keer.
O ja… de panalty’s hebben wij met 6-3 gewonnen Dus eigenlijk 1 verloren en 1 gewonnen.