S.K.N.W.K. F1 – DZC F1(C) 0-4

Vandaag was de tegenstander DZC. De heenwedstrijd hadden we met 11-0 verloren en ook de afgelopen wedstrijden hadden we kansloos verloren. Deze klasse is eigenlijk iets te sterk voor onze spelers.
Vandaag begonnen we goed aan de wedstrijd en in tegenstelling tot de vorige wedstrijden hadden wij de beste kansen. Voor de rust hadden we zeker een 2 doelpunten kunnen maken maar de keeper van de tegenstander stond helaas elke keer in de weg. De tegenstander scoorde wel 2x waardoor we 0-2 achter kwamen. Ook na de rust scoorden ze nog 2x waardoor we 0-4 verloren. Vandaag ging het verdedigen wel een stuk beter als in de voorgaande wedstrijden. Ook werd er regelmatig leuk overgespeeld. Het scoren moeten we alleen nog een beetje leren, daar zullen we op de training dan maar op gaan oefenen.

geschreven door: Richard