S.K.N.W.K. F2 – Bru F1(C) 1-2

We hadden met de rust moeten stoppen. De 1e x voor met de rust na de spelersomzetting tijdens de winterstop! Helaas nam de druk toe vlak voor de rust. Het 1e kwartier kwamen we goed door. Er zijn weinig kansen weggeven. Iedereen bleef ook op zijn positie staan. De laatste 5 min. voor rust werd het moeilijk en gaat iedereen achteruit lopen en voor eigen goal hangen. Zo kom je er niet meer uit.
Je kan er wat van zeggen in de rust maar dat is nog lastig voor die jongens. Ze hebben zich met hand en tand verzet maar helaas zat er niet meer in. Zenya schoot een vrije trap net over en had nog een schot net naast. Stijn liep nog richting de keeper maar het veld was te lang. Thomas heeft ons een paar x gered in de 2e helft.
Helaas raakt de structuur in het elftal een beetje zoek door het wisselen. Geeft niets. We hebben nog een kans om van MEVO te winnen. Dat zou prachtig zijn. Ze mogen trots zijn op deze wedstrijd.
Vorige week tegen duiveland speelden ze een paar x prachtig over. Vandaag was hier niet echt sprake van. Wel prachtig verdedigingswerk! Laat MEVO maar komen!!!

geschreven door: Mark van Dijke