Azvv 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 1-0

Wat verleden week nog heel aardig leek, werd vandaag volledig teniet gedaan door SKNWK. De jongens verloren met 1-0 van AZVV uit Axel. En doelpumt dat in de 32ste minuut viel. Dan komt de gedachte op van, dan hebben ze toch aardig stand gehouden. Na amper een minuut komt SKNWK al goed weg. En dat goed wegkomen bleef de hele wedstrijd zo. Na 2 minuten een corner voor SKNWK. Dan een redding op de doellijn van Martijn Neele. In de elfde minuut had SKNWK voor moeten staan. Maar Wesley Goud schiet uit vrije positie naast. Voor de tweede keer komen de bezoekers goed weg. Want nu kopt een AZVVer in vrije positie over. Er zijn wat kansjes aan beide zijden.En dan komt het enigste doelpunt in de wedstrijd. De thuisclub is technisch veel beter. En het veldspel is verzorgder. Wesley krijgt de eerste gele kaart, net buiten de zestien. Rust 1-0. Men was deze keer niet in staat om veel terug te doen, laat staan gelijk te maken. Sterker nog ze werden overklast. Aanval na aanval golfde naar het doel van keeper Koen. En het is dan ook aan hem te danken dat SKNWK geen grotere achterstand opliep. Twintig keer wist hij een doelpunt te voorkomen. En even zo veel keer schoot de thuisclub naast of over. Vandaar dat het maar bij een schamele 1-0 bleef. Spits Wilco de Valk heeft geen een keer op doel geschoten. Dat karaktiseert het verloop van de wedstrijd. Nooit ving de voorhoede een verre uitrap van Koen op.Nee de verdediging van AZVV was overal heer en meester. De twee minuten eerder in het veld gekomen George van Heukelom mocht dan het genoegen smaken om net over te koppen. Dat was het enige wapen feit in de tweede helft. Inmiddels weten we dat de concurentie gewonnen heeft. We weten ook dat Wesley tegen de tweede gele kaart aanliep, dus kon hij vertrekken met rood. En dat vertrekken zat er toch al in. We zullen de vierde klas alvast maar in gedachten houden. Want van een sukkelploeg kan men geen wonderploeg verwachten. De oorzaak ligt wel heel erg diep. Als, maar dat is achteraf denken. Dus als de afgelopen jaren gerenomeerde spelers niet weg waren gegaan zouden ze ook in de tweede klas voetballen.Helaas het is niet anders.