S.K.N.W.K. C1 – WIK”57 C1(C) 0-1

Vandaag de kraker tegen WIK, een fysiek sterke ploeg. De eerste helft was meer een schaakspel dan een voetbal wedstrijd , WIK was iets meer in de aanval en sknwk loerde op de counter. Er waren nauwelijks kansen te noteren , WIK scoorde wel maar dat doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. De tweede helft verliep duidelijk anders, sknwk pakte het fanatieker op en WIK moest terug, ze hadden alles nodig om Martijn en Remco af te stoppen. Toch slaagden ze erin ondanks de zware bewaking tot enkele mogelijkheden te komen, Remco slalomde een keer door de defensie en zijn prima schot met rechts verdween net over de lat. Net toen je dacht dat sknwk door ging drukken profiteerde WIK van een zeldzaam slippertje in de defensie 0-1 , overigens prima afgemaakt! Maar natuurlijk liet sknwk het er niet bij zitten de mouwen werden opgestroopt en WIK werd met de rug tegen de muur gezet, maar helaas zat het vandaag niet mee, kansen voor Remco en Martijn maar de bal wilde er niet in. eindstand 0-1 , een gelijkspel had gezien het vertoonde spel zeker verdiend geweest. Voor de jongens natuurlijk een teleurstelling maar als trainer kun je alleen maar trots zijn, de inzet is geweldig , de achterhoede staat als een huis en het middenveld gaat steeds beter in de gaten krijgen dat niet iedereen altijd mee naar voren kan. Voorin zijn we altijd gevaarlijk. Voorlopig kunnen we dus zeer tevreden zijn met de ontwikkeling van deze heren… volg week weer een zware tegenstander thuis tegen Walcheren

geschreven door: t.rucker