MEVO F2 – S.K.N.W.K. F2(C) 0-4

1e winstpartij na de winterstop! De hatelijke nul bleef bij Mevo deze keer. Ze hebben ook geen echte kans gehad. Dit dankzij de verdedigers Jeffry en Jurre die foutloos speelden. Compliment!Bas speelde als controleur op het middenveld en hij hield eigenlijk bijna alles al tegen. Af en toe bij het wisselen net zo makkelijk als verdediger spelend. Zenya kwam van het midden en soleerde veel maar niet tot veel kansen. De tegenstander speelde hard en soms gemeen. Wel hadden ze zenya vaak door. Dit alles ging ten koste van het samenspel. Daar heb ik weer weinig van gezien. Dat kan beter. Stijn en Thomas speelde ook een berepartij. Waren fel op de bal. De 2e helft zijn ze nauwelijks op onze helft geweest. Zenya scoorde voor de rust 1-0 van afstand. Thomas scoorde er 2 en Max 1x. Ze stonden op de juiste plaats. Helaas voor Jelle en Kai voorin maar die kregen nauwelijks een bal. Er werd te weinig overgespeeld en stug verdedigd door Mevo. Toch deden ze wel mee. Dit ligt toch ook aan de mindere tegenstander. Tegen een sterk team staan er vaak veel stil. Maar……misschien vanaf vandaag niet meer! Tegen Bru was het net niet gelukt om te winnen. Nu dus wel. Als die jongens zo blijven spelen vooral ook goed in hun positie dan moeten ze tegen de 2 grootmachten Z’zee en ZSC onder de 10 blijven. Deze collectieve overwinning is door de jongens gewonnen. Met goede inzet en iedereen op zijn eigen plekje gaat het goed. Vasthouden!

geschreven door: Mark van Dijke