Kruiningen C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 2-3

Vandaag bijzonder vroeg in de wei tegen kruiningen dat nog kans heeft op het kampioenschap. gelukkig was sknwk goed wakker want na een zwakke start waarin kruiningen gelijk een kans had om te scoren pakte sknwk het uitstekend op en was het de eerste helft heer en meester.Ze waren feller in de duels en verdiend kwamen ze dan ook op 0-1 via een bekeken schot van Martijn. Kruiningen zette daarna wat aan kreeg wat kleine kansjes maar aan de andere kant was het na een uitstekende counter Remco die prima raak schoot 0-2 en dat was ook gelijk de ruststand… In de rust gewaarschuwd dat de buit nog niet binnen was maar de concentratie verslapte en kruiningen kwam net na rust verdiend op 1-2. Het werd steeds lastiger voor sknwk maar gelukkig bleven ze deze periode overeind. Uit het niets maakte Remco op fantastische wijze 1-3 en leek de wedstrijd beslist maar Kruiningen bleef knokken voor een beter resultaat. Een mooi afstandschot zorgde ervoor dat de spanning weer helemaal terug was 2-3. Na nog wat hachelijke momenten voor het doel van sknwk floot de uitstekende scheidsrechter deze spannende wedstrijd af en kon sknwk weer drie punten bijschrijven. Een prima eerste helft met een wat mindere tweede. In het bijzonder de complimenten voor Pascal die hun gevaarlijke linksbuiten vrijwel onschadelijk maakte… Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen SSV.

geschreven door: t.rucker