S.K.N.W.K. 2 – Duiveland 2(B) 1-2

Duiveland 2 nipt te sterk voor S.K.N.W.K. 2

In haar laatste bekerduel heeft S.K.N.W.K. 2 opnieuw niet kunnen winnen. Nu was Duiveland 2 op sportpark ‘Het Springer’ met 1-2 te sterk voor de blauw/zwarten.

Aan het begin van de eerste helft was S.K.N.W.K. 2 duidelijk sterker dan een zeer jeugdig Duiveland 2. Echter het grote probleem was/is opnieuw het afdwingen van kansen en daarbij horend het scoren van doelpunten.

Aan de andere kant scoorde Duiveland wel. Een overigens schitterende geplaatste bal zakt, gedragen door de wind, onder de lat achter doelman Koen de Jonge van S.K.N.W.K., 0-1.

Omdat na dom balverlies van S.K.N.W.K. Duiveland nogmaals kan scoren gingen we om de thee met een 0-2 ruststand.

In de 2e helft met wat omzettingen binnen het team en een stevig briesje in de rug, wordt Duiveland vastgezet door ‘ut twidduh’ van S.K.N.W.K. Toch worden er dan nog te weinig kansen afgedwongen.

Uit een dood-spelmoment, een vrije trap van Erwin Nelissen, scoren we dan toch via een tegenstander terecht de aansluitingstreffer, 1-2.

Duiveland probeert er via de counter een aantal keren snel uit te komen, maar wordt niet meer gevaarlijk. S.K.N.W.K. verdiende misschien nog wel een strafschop, maar de warrig leidende scheidsrechter zag (of wilde het niet zien) geen overtreding. Een schandalig overtreding op Kevin Schiettekatte wordt niet eens ‘beloond’ met een gele kaart.

Na drie bekerduels zijn we uitgeschakeld in het bekertoernooi. S.K.N.W.K. 2 behaalde geen enkel punt in deze eerste ronde van het K.N.V.B.-toernooi. Al met al toch drie zeer nuttige ‘oefenpotjes’ (al was het alleen al voor de conditie), want zo zien we de bekerduels.

A.s. zaterdag moeten we er pas staan, want dan start de competitie. Dan is D.F.S. 2 de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’. Hopen dat we een betere competitiestart hebben dan vorig seizoen. Toen werden de eerste twee competitiewedstrijden namelijk verloren door S.K.N.W.K. 2.

Overigens vanaf deze plaats dank nog aan de spelers van 3e en 4e en A-junioren voor het bijspringen tijdens de afgelopen oefen- en bekerduels!

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Erwin Nelissen, Emiel Pollemans, Kristian Bouwman, Timo Verkaart, Martin Huisman, Rob v/d Sleen (Kevin Schiettekatte), Tonny v/d Berge, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Djamil Reijnen (Martijn Neele), Martijn Backx.

geschreven door: Mediumvisor