S.K.N.W.K. 2 – D.F.S. 2(C) 7-0

Simpele overwinning S.K.N.W.K. 2

Wat vorig seizoen niet lukte (de eerste twee competitiewedstrijden werden toen verloren!!), is S.K.N.W.K. 2 nu wel gelukt. De eerste competitiewedstrijd werd gewonnen met maar liefst 7-0. D.F.S. 2 was kind van de rekening.

In de voorbereiding was het nog een beetje zoeken voor het 2e, maar nu liep het allemaal al stukken beter. Uiteraard heeft dit ook met de tegenstander te maken en met alle respect naar D.F.S. 2, maar zij waren gisteren absoluut niet opgewassen tegen een gretig en goed combinerend S.K.N.W.K. 2.

Al vroeg na de aftrap was het Erwin Nelissen die met een bekeken lobje de doelman van D.F.S. 2 verschalkte. Toen Toon v/d Berge daarna met de bal vanaf de linkerkant van het veld langs een aantal tegenstander dribbelde en deze met de voor hem op bekende wijze met buitenkantje links langs de doelman schoof was het eigenlijk al einde wedstrijd, 2-0.

Doelman Koen de Jonge van S.K.N.W.K. had evenals zijn mede verdedigers een makkelijke middag en kon volop genieten van het zonnetje. Steven Padmos zette met een bekeken schuiver via binnenkantje paal S.K.N.W.K. 2 ook nog op 3-0. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft was het al na enkele minuten opnieuw Erwin Nelissen die scoorde. Nu vanaf randje 16 met zijn sterke linker.

De in de 2e helft ingevallen Jeffry Visser zette zijn rentree, na een jaar blessureleed, luister bij door 2x te scoren. Eerst schoot hij na een goede aanval vanaf zo’n meter of 16 de bal tegen de touwen, 5-0.

De 6-0 was ook van de voet van Visser. Nu was het Martin Huisman, die een sterke wedstrijd speelde, die een schot lostte. De keeper van D.F.S. kreeg de bal niet onder controle en Visser was er zoals een spits betaamt als de kippen bij om de bal binnen te werken.

Het slotakkoord was voor Toon v/d Berge. Hij loste nog een schotje met links (haalde echt alles uit de kast om z’n rechter been te gebruiken, maar dat mislukte toch). Om er zeker van te zijn of de bal wel of niet in het doel belandde, gaf een speler van D.F.S., al dan niet al achter de doellijn, het laatste zetje. Eindstand 7-0.

Smetje op deze prachtige overwinning was het uitvallen van aanvoerder Emiel Pollemans. Het is even afwachten hoe zijn knie hersteld.

Volgende week uit naar Kruiningen. Vorig seizoen een nipte nederlaag geleden, dus we zijn gewaarschuwd.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Martijn Neele, Jurjen Vermeer, Emiel Pollemans (Léon Pollemans), Martin Huisman, Frank Boere, Steven Padmos, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Erwin Nelissen (Philip v/d Male), Tonny v/d Berge, Richard v/d Sande (Jeffry Visser.

geschreven door: Mediumvisor