Zierikzee E3 – S.K.N.W.K. E2(C) 2-1

Vandaag de 2 koplopers tegen elkaar.
Het is jammer om te zeggen, maar van te voren hadden we al gezegd dat ze daar van alles proberen om maar te winnen. Dit keer hadden ze daarvoor de scheidsrechter ingezet.
Het was een superspannende en harde wedstrijd. Zierikzee kwam op 1-0 door een ongelukkig eigen doelpunt van ons. Vlak daarna scoorde Daan verdiend met een goede actie. Vlak voor de pauze scoorde Z.zee nog de 2-1.
De scheids liet nog maar even 5 minuten doorspelen, omdat zij een paar keer in de aanval waren…
De tweede helft was weer razend spannend met een iets beter Zierikzee. Ze speelden vrij hard met ellebogen hier en daar. Wij deinzden daar niet voor terug gelukkig. Dat resulteerde op een gegeven moment tot het eruit sturen van Daan en 1 van hunnie.
Even later nog een pittige discussie tussen ondergetekende en de schieds naar aanleiding van een schouderduwtje van Jamie.
Nog 1 overtreding van ons en de wedstrijd zou gestaakt worden…
Zierikzee kon zodoende lekker doorgaan waar ze mee bezig waren en wij durfden, dankzij de scheids, niet veel meer te doen.
Toch bleef het 2-1 en had met een beetje geluk 2-2 moeten zijn.
We zijn elke week blij dat er iemand is die wil fluiten, maar probeer ook een beetje sportief en eerlijk te blijven als je deze hobby uitoefend.
Volgende week weer naar Zierikzee, dan tegen MEVO…gezellig.