SV Duiveland 4 – S.K.N.W.K. 3(C) 1-8

Een natte en winderige zaterdagmiddag op Oosterland. Het derde versterkt met Robbert P., Remco V., Spiekur en Fernando B. trad deze middag aan tegen Duiveland 4. Al snel bleek dat de versterkingen SKNWK 3 te sterk maakte voor de Kraaien. Veel mogelijkheden om te schieten van de 16, maar helaas geen enkele keer een probleem voor de keeper van Duiveland. SKNWK komt op voorsprong na niet wegwerken van een voorzet waarna Robbert makkelijk binnen kan schieten. Na weer veel schietkansen en geen goals een mooie voorzet van Stuph die door Spiekur knielend wordt ingekopt. Rust 0-2. Na de rust met drie wissels hetzelfde beeld, veel kansen voor SKNWK3 waarvan er nog 6 benut worden door Keu 3 keer, Maurice na een mooie aanval met direct spel, Robbert met een hard schot en een mooie goal van Andre Grootenboer, keeper uitkappen en intikken. Gul als we zijn, hebben we Duiveland ook een goal gegund, misverstand in de opbouw en simpel intikken voor de tegenstander. Gelukkig weer eens 3 punten in de tas en met goed spel.

geschreven door: Sjaak