S.K.N.W.K. E2 – Zierikzee E2(C) 4-3

Wind SKNWK of wind Zierikzee vandaag? Het was een opwindende westrijd met heel veel wind. Het was Zierikzee die vrij snel in de wedstrijd op voorsprong kwam door verkeerd uit verdedeigen van ons. Nooit door het midden uitverdedigen jongens!!!
Met wind tegen toch een mooie aanval van ons die keurig werd afgerond door Jamie. Daarna scoorde Z.zee weer met een mooi afstandschot gedragen door de wind.
Vlak voor rust ronde Daan een mooie aanval via Julia, Joerie en Jamie af. 2-2.
Na rust hadden we windje mee en waren daardoor ook beter dan de tegenstander. Toch scoorden de rood-zwarten uit een counter 2-3.
Met 10 minuten op de klok bleven we doordrukken wat terecht resulteerde in een doelpunt van Danny. Wouter kon de bal lekker ver uittrappen waardoor we gelijk gevaarlijk konden worden voor de coal van Zierikzee. Vlak voor tijd maakte Danny ook de winnende treffer. 4-3.
Deze week vond ik ons middenveld met Julia, William en Joerie heel goed. Ook speelde Dennis achterin weer eens een puike partij.

Scheidrechter: Laurens-Jan Verton
Toeschouwers: Een stuk of dertig