S.K.N.W.K. Mini’s – Renesse mini’s(V) 4-5

Een wedstrijd voor de mini’s die misschien wel te koud was. Erg veel wind. Sommige kinderen verstijfde gewoon. Helaas had de tegenstander er maar 5 door afzeggingen en wij 8. Gelukkig wilde Joshua de 1e helft en Wesley de 2e helft met Renesse meedoen.Geweldig toch!! Dus maar 1 wissel. Met de wind in de rug begon SKNWK iets sterker. Ze wisten niet wat ze er mee moesten. Sommige hadden vorig jaar 2 wedstrijdjes gespeeld en verloren. Nu waren ze beter de 1e helft met dank aan de wind. Joshua kon profiteren van geen verdediging(kluitje) en scoorde de 1e. Bij een achterbal ging hij erin via een speler van Renesse. Daarna voelde Wesley dat er meer in zat. Hij scoorde 2x achter elkaar. Jesse schoot nog op de paal en we miste nog kleine kansjes. Rust 4-0.De 2e helft een belegering van Renesse. Helaas hielp Wesley erg goed mee.Thomas en Femke hadden het erg koud. Finn, Joshua, Abdulai en Jur deden erg hun best om de bal weg te krijgen, maar dat lukte niet. Gelukkig voor SKNWK deed ook Jesse mee. Hoe die de ballen van lijn af haalde weet ik niet maar hij stond zijn man als laatste mannetje! Officieel 4-4 eindstand, maar eigenlijk heeft Renesse gewonnen omdat 1 bal niet werd goedgekeurd die op de middenstaander van de 2 goals kwam. Tegen mijn zoontje zeg ik gewoon dat hij gelijkgespeeld heeft! Vind hij geweldig! Je kan wel aan die gastjes zien dat ze nog erg opkijken tegen hun tegenstander.Voor de meesten is het nog wachten op de 1e overwinning. Met iets meer inzet en lef komt dat vanzelf!!

geschreven door: mark van dijke